Statistieken

Home > Statistieken

Op deze pagina vindt u statistische informatie over de offerte aanvragen voor schilderwerken in België. Als eerst vindt u een weergave en overzicht per regio. Als tweede tonen wij een overzicht van verschillende soorten klanten.

  Jubileum

Zoals in de meeste andere landen wonen in België de meeste mensen in of rondom de steden. In België zijn Antwerpen, Brussels-Gewest, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen de grootste regio’s en tevens de gebieden waar de meeste schilderoffertes worden aangevraagd.

Waar worden de meeste schilderoffertes aangevraagd?

Van de Franstalige regio’s zijn Luik en Henegouwen de regio’s waar de meeste offertes worden aangevraagd. We hebben voor een Franstalige offerte aanvraag http://www.peintre-en-batiment.be ingericht. U komt daar op een zelfde soort website terecht, maar dan in de Franse taal.

Soorten klanten van schildersbedrijf.be

Particulier 85%
Zakelijk 10%
Vereniging van Huiseigenaren 5%

In dit overzicht kunt u direct zien dat veruit de meeste offertes door particuliere mensen worden aangevraagd. Het merendeel bestaat in dit geval uit ruim 85% van alle offertes die op schildersbedrijf.be worden aangevraagd. De groep klanten ‘zakelijk’ en ‘vereniging van huiseigenaren’ zijn gezamenlijk toch nog goed voor 15% van de totale hoeveelheid offerte aanvragen.

Bent u schilder of werkt u bij een schildersbedrijf?

Vraag dan hier direct een plaatsing aan voor uw schilderwerk en begin vandaag al met het ontvangen van offertes van schildersbedrijven.

  • Simpel en makkelijk: Offerte aanvragen op maat automatisch in uw mailbox
  • Flexibel: Vrije keuze in postcodegebied en soort opdrachten
  • Exclusief: Per gebied worden maximaal zes bedrijven getoond
  • Geen risico: U kunt op ieder gewenst moment opzeggen.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Ook schilders vergelijken?

Vraag dan hier direct meerdere offertes aan, klik op de knop aan de rechterzijde!