Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van schilderoffertes?
Nee. Het aanvragen van offertes bij schildersbedrijven is geheel gratis en vrijblijvend. De schilders betalen een kleine vergoeding per ontvangen offerte aanvraag.

  Jubileum

Ik heb een aantal offertes ontvangen. Ben ik nu verplicht een van de offertes te accepteren?
Nee, deze service is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Gaat u niet met een schilder in zee? Laat het dan wel even weten aan de desbetreffende schilders. Een korte e-mail sturen is voldoende.

Van hoeveel schildersbedrijven ontvang ik een offerte?
U ontvangt maximaal zes offertes van uit uw regio bij wie u een offerte heeft aangevraagd.

Ik heb offertes aangevraagd bij meerdere schilders maar nog niets ontvangen.
De schildersbedrijven hebben tijd nodig om u aanvraag te verwerken. Heeft u na een aantal werkdagen nog helemaal niks gehoord? Schildersbedrijf.be stuurt u binnen enkele dagen een service mail, waarmee u met één druk op de knop meer offertes kunt aanvragen. Uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere verhuizers bij u in de regio.

Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens?
Uw gegevens worden alleen gestuurd naar de geselecteerde schildersbedrijven. Schildersbedrijf.be garandeert dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd.

Wat voor soort schilder opdrachten zijn er mogelijk op schildersbedrijf.be?
In de offerteaanvraag worden de volgende soorten opdrachten onderscheiden: Binnen- en buiten schilderwerk, onderhoud, spuit- en stucwerk. Ook doen schilders vaak behangwerkzaamheden.

Tip: bij het invullen offerte aanvraag formulier!
Vul zoveel mogelijk informatie in bij het aanvragen van een offerte voor een schildersbedrijf. Als u eisen heeft aan het schilderswerk, kunt u dit altijd aangeven. Zo kunt u makkelijk een offerte op maat toegestuurd krijgen.

Vraag hier gratis offertes aan

Bent u van een schildersbedrijf?

En wilt u meer klanten en/of opdrachten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vind nu nieuwe klanten!