Meer over...

Home > Meer over schildersbedrijf.be

Schildersbedrijven kunnen zowel binnen- als buiten schilderswerk uitvoeren. Ook zijn de schilders vaak inzetbaar als winterschilder. In de winter is vooral buitenwerk lastig uit te voeren.

  Sierhekwerk

De winterschilder dient rekening te houden met de weersomstandigheden. In sommige gevallen kan het dus wat langer duren voordat aan de schilderwerkzaamheden kan worden begonnen.

Diensten schilders

Wanneer u offertes op schildersbedrijf.be aanvraagt, kunt u kiezen uit de onderstaande mogelijkheden:

 • Particulier
  Indien u bijvoorbeeld een schilder nodig heeft voor uw huis, dan dient u de optie ‘particulier’ te kiezen. Op schildersbedrijf.be vormt ‘particulier’ de grootste groep aanvragers.

 • Zakelijk
  Als u schilderwerk wilt laten uitvoeren voor uw werk of voor uw bedrijf, kies dan voor de optie ‘zakelijk’.

 • Vereniging van Eigenaren
  Als u er zeker van wilt zijn dat het schildersbedrijf in het bezit is van een V.V.E.-label, dan dient u de optie ‘V.V.E.’ of ‘vereniging van eigenaren’ te selecteren in de laatste stap van de offerte-aanvraag.

Schilders kunnen vaak meerdere soorten werkzaamheden uitvoeren, bijvoorbeeld decoratie, binnen- of buitenschilderwerk, marmeren, wandafwerking of het aanbrengen van nieuw behang. Op schildersbedrijf.be kunt u gerust offertes aanvragen als hetgeen wat u nodig als optie is vermeld. Welke opties er beschikbaar zijn, kunt u lezen in het volgende deel.

Soorten opdrachten

Schilders en schildersbedrijven kunnen veel verschillende soorten werkzaamheden uitvoeren. In de offerte aanvraag op schildersbedrijf.be worden de volgende vier vormen onderscheiden:

 • Binnen schilderwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Spuit- en stucwerk
 • Onderhoud

Tijdens de laatste stap van het aanvraagproces dient u hier dus een keuze uit te maken. Mochten andere werkzaamheden benodigd zijn dan hierboven is vermeld, dan kunt u alsnog offertes aanvragen. Vermeld u in dat geval waar het precies om gaat, zodat de offerte persoonlijk voor u kan worden opgesteld.

Hoe werkt het voor u als schildersbedrijf?

Happy-To-Serve-How-It-Works

 

  

 

 

 

 

 

Hierboven vindt u een schematische weergave hoe het werkt voor u als ondernemer.

 1. Een potentiële klant vraagt een offerte aan via een van de websites van Happy To Serve.
 2. Het Happy To Serve systeem kiest de meest geschikte bedrijven en stuurt een directe aanvraag voor een offerte naar deze bedrijven.
 3. De bedrijven hebben persoonlijk contact met de potentiële klant om hun wensen in kaart te brengen en een persoonlijke offerte uit te schrijven.

Meer informatie

Bekijk ook deze pagina’s om meer informatie te lezen:

Vraag direct en gratis vrijblijvende offertes aan voor beschildering door uw postcode op de homepage in te vullen.   direct offertes aanvragen